Nieuw distributiecentrum Katoen Natie: strikte deadlines

Beringen

Op de logistieke site in Beringen bouwt Katoen Natie extra opslagruimte van 30 000 m² en extra kantoorruimte van 1 500 m². Met Kerremans Technics zijn we er fier op dat we onze expertise in HVAC en sanitair kunnen inzetten op dit project van toch wel een van de grootste logistieke dienstverleners.

Technische oplossing voor afvalwater

Een van de technische uitdagingen is om het afvalwater 600 m ver te persen. Geen evidente, dan wel een meer dan boeiende opdracht. Met ons team zijn we erin geslaagd om een oplossing te vinden voor de hele site. Doen we graag: onze technische expertise ten volle inzetten.

Ook tekenen we voor dit project van Katoen Natie uit:

  • HVAC
  • sanitair
  • persleiding naar riolering

Met de nadruk op duurzaamheid en het gebruik van alternatieve energiebronnen, installeren we hier warmtepompen voor de verwarming.

Korte uitvoeringstermijn voor site Katoen Natie

“In zo’n omvangrijk project volgen alle werken snel op elkaar”, vertelt bestuurder Geert Kerremans. “Alle opleverdoelen liggen vooraf vast. Dat vraagt een goede voorbereiding en een strikt georganiseerde planning. Want tijdens de uitvoering zelf kan je niet bijsturen.”

Voor deze eerste fase ligt de uitvoeringstermijn op 2,5 maanden. “Dat wil zeggen: just in time klaar”, knipoogt Geert. “Door onze ervaring en oplossingsgerichte mentaliteit zijn we goed georganiseerd op korte deadlines.”

Want we gaan voor 100% tevreden klanten. Voor minder doen we het niet.

(Met deze aanpak maken we je 100% content.)