Oaktree-project: wel 20 km leidingen inslijpen

Oudergem
maquette

Aan het Vierarmenkruispunt aan de rand van het Zoniënwoud bouwt een privé-investeerder een groot multifunctioneel gebouw. Dit Oaktree-project is een mix van appartementen, flexoffices, een restaurant en wellness. “Een uitdagend HVAC-project voor ons”, zegt Geert Kerremans. “Vooral omdat we onze meerwaarde van meedenken hier voluit kunnen uitspelen.”

Het Oaktree-project heeft de ambitie om een landmark te worden aan de Welriekende Dreef. Hier komen:

  • zo’n 70 assistentiewoningen
  • 24 flexibele werkposten in een eerste fase, met mogelijk extra flexkantoren in een volgende fase.
  • een topgrillrestaurant
  • een wellnesscenter
  • een binnenzwembad

Met Kerremans Technics voorzien we hiervoor de nodige HVAC-technieken:

➡ Van vloerverwarming en -koeling tot ventilatie en sanitair; warmtepomp en koeling voor het zwembad.

20 km inslijpen

Foto Gamze Avsar

Concreet wordt het bestaande kantoorgebouw omgevormd tot high-end appartementen met bijhorende faciliteiten. “Alle leidingen slijpen we in in de bestaande chape“, legt Geert Kerremans uit. “Zo moet niet alles eruit. Kosten- en tijdbesparend dus. Dat betekent zo’n 20 km inslijpen, wat uniek is.”

Meedenken met de klant. Het is een opvallende toegevoegde waarde van Kerremans Technics. Zo adviseerden we om flexkantoren in te richten ipv traditionele kantoorrruimte. “Een belangrijke evolutie na corona”, vertelt Geert.

Eind 2023 zou fase 1 van dit project afgerond zijn. Om eind 2024 helemaal klaar te zijn. Om dit mee in goede banen te leiden, trekt onze nieuwe medewerker projectadministratie Gamze Avsar mee de kar binnen Kerremans Technics. Gamze volgt dit toch wel omvangrijke project op van a tot z. Van communicatie met onderaannemers tot offerteaanvragen en bestellingen plaatsen, waken over de planning.

“Want onze klant 100% tevreden over HVAC maken. Daar doen we het voor”, onderstreept Geert. (Zo doen wij dat.)