Ursulinenhof Hasselt: 100% tevreden over HVAC

Hasselt

HVAC installeren in serviceflats? Check, Kerremans Technics doet het. Met technische expertise en een ‘voor-alles-is-een-oplossing’ mentaliteit. Zo plaatsten we recent ventilatie, sanitair en verwarming in woonzorgcentrum Ursulinenhof Hasselt. We focusten op het comfort van de bewoners.

 

HVAC @ Ursulinenhof

Ursulinenhof Hasselt is een zorghotel waar de bewoners fullservice kunnen genieten. Het betreft een nieuwbouwproject van 104 serviceflats met Grand Café, administratie, ruimtes voor kapper, enz. Met het comfort van een woonzorgcentrum en de looks van een thuisappartement. Een veilig eiland in het midden van de stad, een uitblinker op vlak van design en comfort. Elke woonruimte is op en top praktisch. Gebouwd om in te spelen op huidige én toekomstige noden. De schuifdeuren, het aangepaste toilet, de open douche: ze zijn hoogstaand afgewerkt.

Voor de uitvoering van deze fijnzinnige residentie brachten projectontwikkelaar Curon en Aannemingen Janssen technisch sterke partners bij elkaar. Voor het HVAC-luik vertrouwden ze op de expertise van Kerremans Technics. Op het vlak van ventilatie, sanitair en verwarming slapen de bewoners nu op twee oren!

Wil jij ook 100% tevreden zijn over je HVAC?