Tempo in groot woonproject Beverpark

Beverlo

In Beverlo bouwt SOM Project de nieuwe residentie Beverpark. Dit groot woonproject telt 72 wooneenheden. Trots zijn we dat we met Kerremans Technics hier onze meerwaarde kunnen uitspelen voor de installatie van verwarming, sanitair en ventilatie. Want een van de grote uitdagingen is: het hoge tempo aanhouden. En dat kunnen we. Hoe? Dat vertellen we jou met plezier in dit blogbericht.

Just too early

In Beverpark in de dorpskom van Beverlo komen 3 appartementsblokken met in totaal 57 appartementen, 15 woningen, een supermarkt, een brasserie en een gemeenschapsruimte. Binnen de 12 maanden moet het woonproject klaar zijn. Algemeen aannemer Haex houdt het bouwtempo hoog. “Met de prefab gemetselde muren staat de bouw er snel“, legt Geert Kerremans, bestuurder van Kerremans Technics uit. “Wat betekent dat ook wij de vaart erin moeten houden.”

In Beverpark installeren we:

  • het sanitair,
  • de vloerverwarming
  • en het ventilatiesysteem C+.

“Het is geen kwestie van just in time. Wel van just too early“, knipoogt Geert.

Om het tempo erin te houden, beschikken we over 3 troeven:

1. Alle kennis in huis voor grootschalige projecten

“Een groot project zoals Beverpark is helemaal ons ding omdat we met ons team alles zelf kunnen doen. Met expertise op elk onderdeel. Van tekenen tot opvolging”, legt Geert Kerremans uit. “Door meerdere mensen in te zetten, geven we onszelf de kans om dieper in te gaan op de verschillende projectonderdelen. Met als voordelen voor onze klant:

  1. Minder kans op fouten.
  2. Ook de kleine details kunnen we opvolgen.
  3. Alle afspraken komen we na.”

2. Technische expertise

Ja, we zijn techneuten. 😃 Met Kerremans Technics gaan we prat op onze technische expertise. Voor alles is een oplossing. En daar gaan we ver in.

Dat maakt dat we ook in grotere complexe  projecten resoluut onze tanden zetten. Zonder verrassingen.

3. Investeren in mensen

De krapte aan gedreven en geschoolde vakmensen op de arbeidsmarkt is ook voor ons een grote uitdaging. Maar problemen zijn er om opgelost te worden.

Uniek in onze sector is dat we voor dit project Beverpark een Poolse werfleider hebben. Geen tussenpersoon. Slawomir Gluski is een krak in zijn vak en spreekt goed Engels.

Geert Kerremans: “Dat is investeren in mensen. Een langetermijnrelatie met onze buitenlandse werkkrachten zodat ze geschoold en geïntegreerd geraken. Zo werken we al jaren met een repetitief systeem zodat onze mensen goed weten wat van hen wordt verwacht en wat ze moeten doen.”

Want tevreden werknemers zijn een gouden ingrediënt voor 100% tevreden klanten. Daar doen we het voor. (Ben jij al 100% content over je HVAC?)

Slawomir Gluski

De beste HVAC-oplossing voor jouw project?